Rólunk

A Paraszt csárda és panzió Dunaradvány községében található, Komárom és Párkány között a Duna partján helyezkedik el. A község jellegét és az itt élő emberek életmódját tükrözi a szobák egyszerűsége, és az ételek hagyományos íze.Layer-90-copy

Az idelátogató kedves vendégek számára lehetőség nyílik csárdánkban a finom ételek elfogyasztása mellett hűs szobáinkban eltölteni egy nyugodt, csendes éjszakát is. Az étterem befogadó képessége 53 fő, amely nyáron kibővül a teraszrésszel, ahol 16 ülőhely van. A jelenleg épülő kellemes nyári kiülőnk további vendégek befogadására lesz képes.

Panziónk 7 szobából áll, ahol 20 vendég számára kínálunk szálláslehetőséget. Szobáink összetétele: 6×3 ágyas szoba, továbbá 1×2 ágyas szoba mozgássérültek részére.

550385_225760157550895_1203372022_n

A jövőben a panzió mögötti területen kempingezési lehetőséggel, kemencével és bográcshellyel bővítjük kínálatunkat az ellátogató vendégeinknek.

A térség fő látványossága a Duna folyónk, mely közkedvelt üdülő- és pihenőhely a turisták

számára. Csárdánktól nem egészen 6 km-re, Paton, illetve 28 km-re, Párkányban található wellnessközpontok nagy sikernek örvendenek mind a turisták, mind pedig a környező falvak lakosainak körében.

E térség kétségkívül termékeny talajt biztosít a borászok számára, akik pincéjénél zamatosabbnál zamatosabb száraz- és félédes borokat ízlelhet meg az arrajáró.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!